Tevékenységeink

Az alábbi menüpontban válogathat széleskörű szolgáltatásaink közül.

Biztosan megtaláljuk az Ön igényeire szabott megoldást.

Nehézgépmozgatás

Cégünk bármilyen súlyú gépmozgatás teljeskörű lebonyolítását vállalja. Széleskörű eszköztárral rendelkezünk, így a munkához rendelkezésre áll több fajta görgőkocsi, hidraulikus emelő, rámpák, lépcsőjáró berendezés. Így biztosan nem okoz gondot a ránk bízott munka kivitelezése.   

Magas szintű szakértelem.
Kiemelkedő eszköztár
Precíz munkavégzés
Maximális biztonság

Belföldi szállítmányozás

Különböző méretű és súlyú, akár túlméretés eszközök, gépek, raklapos áruk szállításának lebonyolítását vállalja cégünk. A szolgáltatás magába foglalja a szervezési folyamatot, rakodást és a szállítmány biztonságos rögzítését. Teljeskörű biztosításunk van mely a szállítmány értékét fedezi.

Tervezhetőség
Szakszerű rögzítés
Teljeskörű szervezés
20 év tapasztalat

Targoncabérlés

1,5 – 15 tonnáig áll rendelkezésre eszközparkunk különböző méretű targonca, akár kezelőszemélyzettel. Az ország bármely pontjára kiszállatással, rövid határidővel. Rövid vagy akár hosszú távra is elérhető.

Képzett kezelőszemélyzet
Rugalmasság
Karbantartott géppark
Precíz munkavégzés

Raktározás és logisztika

Új építésű vecsési csarnokainkban, könnyedén megközelíthető telephelyünkön  vállaljuk raklapos árú illetve gépek, nehézgépek bér tárolását. Ki illetve be tárolással rugalmasan az ügyfél igényeire szabva. A tárolás 0-24 járőrszolgálattal őrzött raktárépületekben történik az elengedhetetlen biztonság érdekében. 

Gyors ügyintézés
Modern anyagmozgató eszközök
Gyakorlott kezelők
Korszerű raktárépület