Nehézgépek szállítása egyszerűen!
 Geszterédi Kft.     2360 Gyál, Határ út 36.      tel: +36 70 375 6556

  • Nehézgép szállítás, mozgatás
TARGONCABÉRLÉS KEZELŐVEL
Részletek >>

GÉPSZÁLLÍTÁS

CÉGKÖLTÖZTETÉS


Referenciáink:

Az alábbi cégeknél már sikerrel bizonyítottuk szakértelmünket a gépszállítás, cégköltöztetés, speciális gépmozgatás területén. Reméljük Önt is nemsokára ügyfeleink között köszönthetjük!

Viv Zrt.
Viv Zrt.
"A Geszterédi Kft-vel a 4. Metro építése alatt kerültünk kapcsolatba.
Az építkezésen több nehezen megoldható és komoly szakértelmet és odafigyelést igénylő feladattal találkoztunk. Villamos kapcsolószekrényeket illetve transzformátorokat kellett nehezen megközelíthető helyekre, emeletre, mélyállomásokra eljuttatni. A feladatok között gyakran előfordult, hogy vasúti szerelvényen, pőrekocsin állva kellett az emelési feladatokat elvégezni. A beszállításokat a munkát bonyolító független mérnökszervezet is kiemelt figyelemmel kísérte. A Geszterédi Kft. szakemberei a feladatokat szervezetten, fennakadás nélkül tudták megoldani, a szigorú ellenőrzések közben is hiba nélkül. A rájuk bízott feladatokat első osztályú minőségben végezték el."
Fuji "Véletlenül kerültünk kapcsolatba a Geszterédi kft-vel: több évvel ezelött egy parnerünk költözött új telephelyre - mi a gépek speciális ismereteket igénylö, szállitásra elökészitö munkáját végeztük - s feltünt, hogy az elökészitett gépek csomagolását, mozgatását milyen (a szó legjobb értelmében vett!) profi módon végzik. Senki nem kapkodott, nem idegeskedett, hanem biztos, hozzáértö mozdulatokkal, a gépek felépitésének megfelelöen, láthatóan gyakorlottan, figyelmesen végezték a munkát.
Nemrégiben nekünk magunknak, (nagyon sürgösen) kellett megoldanunk egyik bemutató-gépünk mozgatását - ekkor kerestem elö a régi telefonszámot... Nem volt idö levelezésre, egyeztetésekre, s mégis - gyakorlatilag ismeretlenül - a telefonhivásra Önök pár kérdéssel "válaszoltak": mikor, mekkorát, honnan, hova? A (mindenki más számára) képtelen idöpontban pontosan megjelentek, a szükséges eszközöket hozták, a különleges elvárásainkat maximálisan teljesitették. Azóta többször, különbözö problémák megoldására kértük Önöket, s mindig rugalmasan, korrektül, pontosan végzett munkát kaptunk.
Köszönjük!"
- Fuji Machine  MFG- Nagy Árpád

"Évekkel ezelőtt kerültünk kapcsolatba a Geszterédi Kft-vel.
Rendszeresen őket bízzuk meg a nagyértékű gépeink targoncával történő le- és felpakolásánál, valamint
azok helyremozgatásánál.
Szakértelmükkel és hozzáállásukkal maximálisan meg vagyunk elégedve." - Venczel István, szervizvezető

„A Geszterédi Kft. munkatársai a legnehezebb és legváratlanabb helyzetekben is megbízható és rugalmas partnernek bizonyultak. Kiváló szakembergárda közreműködésével, gyorsan és alaposan végzik a szolgáltatást." - Énekes Lívia, Alkatrész- és szervizkoordinátor

Magna Exteriors & Interiors


"A Geszterédi Kft.-t mint megbízható, gyors és segítőkész partnerként ismertük meg. Már meglévő gyártósorunk precíz áthelyezését kellett külső segítséggel megoldanunk. A feladat keretében nagy értékű, prémium kategóriás autóalkatrészek gyártására alkalmas berendezések áthelyezését oldotta meg a cég végtelen profizmussal. Minderre összesen az éjszakai műszak állt a rendelkezésükre és annak ellenére hogy a területen más kivitelezési munkálatok is folytak, semmilyen problémát nem tapasztaltunk, a gépáthelyezés időre készen volt. Bátran tudom jánlani mindenkinek a Geszterédi Kft-t, mivel az elvárt szakmai hozzáértést és a kellő rugalmasságot tudták bitosítani az átmozgatás során. Amennyiben ilyen jellegű munkálatokra lesz szükségünk, ismét őket fogjuk választani."
-  Dániel Kovács, Magna Exteriors & Interiors

Siemens  
Siemens Camilleon Kft. Belden- Duna Kábelgyár